Álomhoroszkóp

"A halottak a mennyországban keresnek menedéket a halál elől, az élők az álmokban keresnek menedéket az élet elől."

Iain Menzies Banks
Hirdetés
A horoszkópokban a teljesség található meg, ezért itt az adott jegyre vonatkozó 
általános jellemzés található meg Mindenki egy tökéletesebb világról álmodik, amiben benne élhet, aktívan részt vesz és hozzá tud járulni személyiségének kifejezésével. Amiről álmodunk az kivetül a világ egészére.
Mindenki álma különböző - ahány ember, annyi álom -, viszont a nagy egész egységei vagyunk. A horoszkópokban a teljesség található meg, ezért itt az adott jegyre vonatkozó általános jellemzés található meg. A csillagjegyből tudunk következtetni arra, hogy az adott személy mire született, mire vágyik, mik az álmai. A horoszkópok többi része arra szolgál, hogy segítse az álmaink megvalósítását. Nos, lássuk, hogy mire vágyik!

Kos

A Kos szeret nagyokat álmodni és az ébredést követően, szeretné, ha azok szinte azonnal megvalósulnának. Szeretne vezetővé és bátrabbá válni, elsőként célba érni. Nem szereti, ha rabolják sz idejét, inkább a saját feje után menne minden alkalommal. A felmerülő problémákat gyorsan és őszintén oldja meg, nem szereti elhúzni az időt, legyen szó bármiről.

Bika

A Bika álma egy olyan élet, ahol biztonságban van, anyagi jólétben, nagy nyaralásokkal, ahol mindig kék a tenger. Nem szereti változásokat, minden maradjon a régiben. Álma, hogy az emberek lojálisak legyenek egymáshoz és kiálljanak egymásért.

Ikrek

Az Ikrek álma utópisztikus. Gyors és korszerű közlekedés, modern és környezetbarát autók. Olyan iskolákat, ami ösztönzi a fiatalokat, mindenki részére szabad és az oktatás is kimagasló minőségű.

Rák

A Rákok álmában gyakran megjelenik a kiegyensúlyozott család, ahol megtalálja a lelki biztonságot, a család tagjai mindenben számíthatnak egymásra. Egy olyan helyről, ahol a szelleme kibontakozhat, lelke meghallgatásra talál, és ha szükséges, ő is segítséget kapjon.

Oroszlán

Az Oroszlán szeretne jó vezetővé válni és minél magasabbra jutni a ranglétrán, de tisztában van vele, hogy ehhez szüksége van alkotó szellemű emberek társaságára, akik tudják őt ösztönözni. Szereti az elismerést és a tiszteletet a munkájában és a magánéletében egyaránt.

Szűz

A Szűz álmai a kiegyensúlyozottságról szólnak, ahol mindenki elvégzi a feladatát, mindenki tudja a teendőjét. Tapasztalati tudásával és útmutatásával szeretne segíteni az embereken. A napi igényeket praktikusan és környezetbarát módon szeretné kielégíteni.

Mérleg

A Mérleg álomvilágában a kiegyensúlyozottság és a szimmetria a legfontosabb szempont. Szereti, ha a dolgok zökkenő mentesen mennek, nincs háborúskodás, a kötelékeiben a barátság a fő szempont. A konfliktusos helyzetek nem súlyosbodnak, nem bántják egymást és minden megoldható.
Hirdetés

Skorpió

A Skorpió jegyében születtek olyan ember álmaiban, aki varázserővel bír, aminek senki nem tud ellenállni, és hatalom van a kezében. Egy olyan világot képzel el magának, ahol mindenkire hatással van, élet és halál uraként szinte legyőzhetetlen, viszont az embertársai lelki sérüléseit meg tudja gyógyítani.

Nyilas A Nyilas álmaiban egy olyan ideális világban él, ahol megértő, gondolkodó és empatikus, egymást segítő emberek között van. Magas eszméket követnek, amit közösen érnek el. Ebben a világban nem ismerik a pesszimizmust és gonosz gondolatokat.

Bak

A Bak rendezettségről, szisztémáról és biztonságról álmodik. Nem szereti a hirtelen ötleteket. Azt viszont igen, ha az elintézni valók zökkenő mentesen történnek, nem kell a kérvény kérvényét is beadnia.

Vízöntő

A Vízöntő szeret a legokosabb szerepében tetszelegni, hogy mindenki tőle kérjen tanácsot. Szinte mindenre tudja a választ, még arra is, amit nem kérdeztek meg tőle. A másik fontos amiről szeret álmodni, hogy szabad és ösztönző iskolák legyenek.

Halak

A Halak álmát a kettősség jellemzi. Szeretne álmában pörögni, de ugyanakkor a nyugalomról is ábrándozik. Origóban lenni, de közben félrehúzódni a tömegből. El szeretné kerülni az összeütközéseket, hogy ne keljen korlátok között élnie.

További írások a horoszkópról


Fémhoroszkóp

Fémhoroszkóp

Sokszor hasonlítjuk az emberek egy-egy tulajdonságát valamilyen fémhez, mint például, hogy vasból van az akarata, aranyból a szíve, vagy, hogy megacélozza magát.

Milyen varázslat nem hat ránk?

Milyen varázslat nem hat ránk?

A régi emberek még hittek abban, hogy mágiával megváltoztathatják a jövőt kedvük szerint.
Hirdetés

Legújabb cikkek az Oggi.hu oldalon

Bámulatos könyvtár Dublinban

Bámulatos könyvtár DublinbanDublin bámulatos könyvtára, ami közel háromszáz éves és itt található a Kellsi Kódex, ami több, mint 1200 éves könyvritkaság.

Meseszép Norvégia képekben

Meseszép Norvégia képekbenNorvégiában nem csak a gyönyörű tájakat érdemes megcsodálni, mert mint a lenti képek is bizonyítják meseszép régi épületeket is találhatunk ebben a skandináv országban.

15 hihetetlen repülőtér

15 hihetetlen repülőtérFotelutazók számára ez az összeállítás bemutat 15 hihetetlen repülőteret a nagyvilágban, ahol nem csak egyszer érdemes megfordulni.