A visszatérő álmok

Szerző: Alomfejtoszotar.hu | 2017-03-28 | álom

Hirdetés
A legtöbb embernek kellemetlen élményei vannak a visszatérő álomtól, vagy álmoktól.

A leggyakoribb visszatérő álmok


A leggyakoribb visszatérő álom, ami az embereknél előfordul a zuhanás, nyilvános meztelenkedés és a menekülés.
A zuhanásra az egyik legjobb példa, amikor hegyről, szikláról, vagy az égből zuhanunk lefelé, és közben tisztában vagyunk vele, hogy ezt nem élhetjük túl. Az ilyen álom általában egy nagy zökkenéssel ér véget, ugrunk egyet álmunkban, amire fel is ébredünk.
Ezek az álmok olyan dolgokra utalnak, mik velünk vannak az életünkben. Aggódunk magunk miatt, vagy egy olyan dolog aggaszt, ami fontos számunkra.
Amikor kergetnek álmunkban, az általában azt jelenti, hogy igyekszünk elkerülni egy problémát, vagy egy olyan helyzet állt elő az életünkben, amit fontos megoldani, vagy éppen helyt kell állni.
A zuhanás jelentése, hogy szokatlan helyzetbe kerültünk, ahol bizonyítanunk kell, vagy félünk a bukástól.
A nyilvános meztelenség is hasonló helyzetről árulkodik, félünk egy nyomasztó helyzettől, vagy fenntartásaink vannak bizonyos dolgokról.
A sebesülések, vagy egyes testrészek elvesztése arra utal, hogy nem foglalkozunk, vagy nagyon elhanyagolunk fontos dolgokat az életünkben. Ezek lehetnek az étkezés, sport, kapcsolatok. Éppen ezért, ha azt szeretnénk elérni, hogy ezek a visszatérő álmok ne jelentkezzenek, valamin fontos dolgon változtatni kell. Lehetséges probléma megoldás az álomellenőrzés. Ilyenkor, ha sikerül, emlékezzünk vissza az álmunkra, és találjunk ki olyan befejezést, ami kellemes érzéssel tölt el.
Ezen kívül mást nem tehetünk, mint, hogy megfejtsük mit is akar üzenni nekünk a tudatalattink és változtatunk azokon a dolgokon, ami miatt ezek az álmok előjönnek.
Hirdetés

Néhány tanács, hogy nyugodtan tudjunk aludni és szépeket álmodjunk


- Amennyire csak lehet, kerüljük a stresszt
- Járjunk utána, hogy esetleg valamelyik gyógyszer, amit rendszeresen szedünk, nem okozhatja-e a rossz álmokat
- Menjünk el egy kivizsgálásra, hogy a rossz álmok nem-e egy rejtett betegségre utalnak
- Lehetőleg elalvás előtt felkavaró foglalatosságot kerüljük el
- Az alkoholt kerüljük lefekvés előtt
- A nehéz ételeket is mellőzzük
- Próbáljunk meg mindig ugyan abban az időpontban lefeküdni
- Úgy alakítsuk ki a hálószobát, hogy az kényelmes legyen, és megfelelő a hőmérséklete
- A zavaró fényt és hanghatásokat lehetőleg zárjuk ki
Segíthet, ha halk és megnyugtató zenére alszunk el
Hirdetés

Legújabb cikkek az Oggi.hu oldalon

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismert

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismertMár nagyon régóta kutatja az emberiség a bolygónkat, amin élünk, de még mindig vannak rejtett és felfedezetlen csodák. A Fotelutazo.hu most 10 olyan tényt gyűjtött össze, amit az iskolai tankönyvenyvekben közel sem biztos, hogy megtalálunk.

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és Portó

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és PortóHelyezkedj el kényelmesen a fotelben és utazzunk együtt Portugáliába a gyönyörű képek segítségével. A képeket egy osztrák fotós hölgy készítette.

Bali, ahogy kevesen ismerik

Bali, ahogy kevesen ismerikA Fotelutazóknak biztosan nem jutna eszébe, hogy ha el is jutna Balira, ne a tengerparton süttesse a hasát. A képeken egy sokak számára ismeretlen világot ismerhetünk meg.