Fémhoroszkóp

Szerző: Alomfejtoszotar.hu | 2017-03-28 | horoszkóp

Hirdetés
Sokszor hasonlítjuk az emberek egy-egy tulajdonságát valamilyen fémhez, mint például, hogy vasból van az akarata, aranyból a szíve, vagy, hogy megacélozza magát.Sokszor hasonlítjuk az emberek egy-egy tulajdonságát valamilyen fémhez, mint például, hogy vasból van az akarata, aranyból a szíve, vagy, hogy megacélozza magát.
A Fémhoroszkóp segítségével megtudhatjuk a lelkünket melyik fém burkolja és ez mit jelenthet a személyiségünkben.

Kos – Vas


A kosokra a vas a jellemző fém, a szívüket, lelküket de az akaratukat is ez a fém burkolja. Éppen ezért szívtelennek tartják a Kosokat, pedig csak gyakorlatiasak, realisták és nem engedik, hogy kihasználják őket. Az életszemléletét csak nagyon nehezen képes megváltoztatni. Egyszerűnek látják a világot, „mindig az erősebb győz”, ezért könnyen átlépnek problémákon és embereken egyaránt.

Bika – Ón


Szeretnek másoknak segíteni. Az együttérzés és a segítőkészség a fő jellemzőjük, szeretik védeni, segíteni a vétleneket, nincsteleneket és a bajba jutottakat. Nagyon nem szeretik az erőszakot, méltánytalanságot és a gyötrelmet. Így az is elfordulhat, hogy olyan személyt védenek, akik ezt nem is érdemlik meg, esetleg ők maguk a probléma forrásai. Mindenkiről csak a jót gondolják, ezért segít mindenkin válogatás nélkül, pedig néha nem ártana reálisabb lenni.

Ikrek – Higany


Az Ikrek szakrális és rapszodikus személyek, akikre az alkimisták bölcsessége és tudásszomja a jellemző.
A higanynak köszönhetően realisták, a világuk számokon, tényeken és mérhető dolgokon alapszik, kézzelfoghatóak és alátámaszthatóak a létezésük. Aki megbántja a higanyt az felkészülhet a legrosszabbra, a bosszúja nem fog elmaradni.

Rák – Arany


Arany burkolja a Rákok lelkét, bár ezt saját maguk sem hiszik el magukról a legtöbb esetben. Sokan szeretnének rájuk hasonlítani, mert nemesek, nagylelkűek és sokoldalúak.
Azonban, ha a dolgok megkívánják, akkor kemények is lehetnek. Sokszor másodlagos szerepet vállalnak, de máskor elfogadják a tehetségüket és alkotó szellemiségüket.
Hirdetés

Oroszlán – Platina


A platina azon felül, hogy nemesfém, rendkívül ellenálló és kemény és a legtisztább fémek közé tartozik. Egy kicsit barátságtalannak, zordnak és fagyosnak tartják őket. Megjelenésük tiszteletet parancsoló, azonban a lelkük legmélyén nemesek és nagylelkűek.
Szeretik, ha közkedveltek és szeretet veszi őket körbe. Okos, vasakaratú, ellentmondást nem tűrő és körültekintőként nem lehetséges, hogy kihasználják őket. Lepereg a hazugság, nyafogás, bírálat.

Szűz – Bronz


A bronzzal bevont lélek miatt multifunkcionális, élethez közeli, hasznot hajtó emberek. Mindent valamiért csinálnak, csakis jó okkal végezik el a feladatokat.
Szeretnek csinosan és színvonalasan megjelenni. A lelkük szofisztikált és kidolgozott, de képesek a sarkukra is állni. Soha nem adják fel, remek taktikusok. A diadal érdekében szinte mindent hajlandóak megtenni, úgy gondolják, hogy saját maguk a fegyver.

Mérleg – Réz


Született vezetők, amit elsősorban a háttérből szeretnek végezni. A többiek könnyen tudnak hozzájuk alkalmazkodni, simulékony és előremutató gondolatainak köszönhetően. Titokban azért várják az elismerést, jól esik számukra, ha elismerik a tudásukat, tehetségüket, vagy éppen a szépségüket. Senkit nem hagynak az út szélén, kiállnak másokért. Test és pszichés gyógyítóként is elismertek.

Skorpió – Fehérarany


A belső énjük csupa szív, elnéző, érdemes emberek, akik szívesen segítenek embertársaikon. Igaz első ránézésre hideg személyeknek tűnnek, de a látszat csal.
Nem veszik fel a panaszt és a rossz dolgokat, viszont, akik arra érdemesek, azoknak a segítségére siet. Nem szeretik, ha kihasználják.

Bak – Acél


Nem lehet őket megtörni, köszönhetően az acél szívósságának. Ez igaz az akaratukra ás a szellemükre egyaránt. Az utolsó pillanatig kitartanak a nézőpontjuk mellett. Számukra az igazság szent és sérthetetlen, különösen a sajátjuk.

Vízöntő – Titánium


Különlegesek és egyediek, ahogy a fémjük is. Megválogatják, hogy kivel miképpen viselkednek. Lehetnek kemények, de lehetnek szigorúak, rugalmasak is.
Az életet egy játéknak tekintik, amit ki kell élvezni. Szeretnek szórakozni, de ez nem zárja ki azt, hogy céljaikat elérjék.

Halak – Ezüst


Kreatívak és fantáziadúsak a Halak. Minden helyzetben megállják a helyüket, kifinomult ízlésűek. Sokan visszaélnek a bizalmukkal. Jólelkű, segítőkész és képesek az emberek lelkének a gyógyítására, aminek köszönhetően sokan keresik a társaságukat.
Hirdetés

Legújabb cikkek az Oggi.hu oldalon

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismert

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismertMár nagyon régóta kutatja az emberiség a bolygónkat, amin élünk, de még mindig vannak rejtett és felfedezetlen csodák. A Fotelutazo.hu most 10 olyan tényt gyűjtött össze, amit az iskolai tankönyvenyvekben közel sem biztos, hogy megtalálunk.

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és Portó

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és PortóHelyezkedj el kényelmesen a fotelben és utazzunk együtt Portugáliába a gyönyörű képek segítségével. A képeket egy osztrák fotós hölgy készítette.

Bali, ahogy kevesen ismerik

Bali, ahogy kevesen ismerikA Fotelutazóknak biztosan nem jutna eszébe, hogy ha el is jutna Balira, ne a tengerparton süttesse a hasát. A képeken egy sokak számára ismeretlen világot ismerhetünk meg.