Milyen varázslat nem hat ránk?

Szerző: Alomfejtoszotar.hu | 2017-03-28 | horoszkóp

Hirdetés
A régi emberek még hittek abban, hogy mágiával megváltoztathatják a jövőt kedvük szerint.Sokan még most is kipróbálnak egy-egy varázslatot, még ha nem is hisznek benne, mert kíváncsiak.
Azonban azt érdemes tudni, hogy a varázsigék nem hatnak mindenkire egyformán, mert a személyisége nem engedi azt. A csillagjegyek sok mindent elárulnak a belsőnkről, ezért ebből a rövid írásból kiderül, hogy kire, milyen varázslat nem hatásos a horoszkópja szerint.

Kos


A Kosoknál szerelmi mágiával teljesen felesleges próbálkozni. Mivel a Kosokra a vas jellemző ezért az akaratuk is vasból van, mindenféle érzelmi mágia lepereg róluk. Még az elmevarázslat sem hatásos náluk, mivel a viselkedést és a döntést próbálná meg befolyásolni.

Bika


Amit nagyon nehéz, szinte lehetetlen, az a testi és lelki védelmet rájuk rakni. Mivel a személyiségük nyitott, ezért szinte mindenféle varázslatra fogékonyak.

Ikrek


A makacsságuknak köszönhetően ellenállnak az akaratmágiának, a pszichikus mágiának egyaránt. Ilyenekkel fölösleges is próbálkozni náluk. Nem tudják elfogadni, hogy a valóságban lehetséges a varázslat.

Rák


A szépségvarázslat, az önbizalom, képesség és a tudásnövelő, valamint a kiegyensúlyozottságba hozó mágiák is hatástalanok. Köszönhető mindez annak, hogy makacsak és minden pozitív mágia lepattan róluk.
Hirdetés

Oroszlán


Az Oroszlánokra szerencsét küldeni teljesen felesleges. Úgy gondolják, hogy ők maguk a szerencse kovácsai, ezért nincs is szükségük külső segítségre. A mindennapokban nincs szükség a szerencsére, legalábbis szerintük.

Szűz


A Szűz jegyűekre az álommágia és a viselkedést és a gondolkodást befolyásoló varázslat teljesen hatástalan. Mindez annak köszönhető, hogy nem igazán fogadják el az álmokban látottakat. Úgy gondolják, hogy saját maguk irányítják az életüket, nem hisznek a sorsban.

Mérleg


A karmaoldó, gyógyító, stresszoldó és a nyugtató varázslatok hatástalanok. Ez azért van így mert, úgy gondolják, hogy az életben minden okkal történik. A problémák megoldásához nincs szükség mágiára, az nem old meg semmi fontos problémát.

Skorpió


Az átkok és a rontások teljesen hatástalanok. Az akaratuk nagyon ellenálló és az életfilozófiájuk szerint az életüket saját magunk irányítjuk. Nem fogadják el mágiát, éppen ezért vértként védi őket ezek ellen.

Nyilas


Ami biztosan nem fog hatni rájuk, az a gyógyító varázslat. Szentül hisznek abba, hogy a betegségeknek lelki eredetük van, és azt kell először meggyógyítani. Hiszik, hogy mindenki képes meggyógyítani saját magát, ehhez még orvosra sincs szükség.

Bak


Kevés mágia hat rájuk, de ami biztosan nem, az a szerelmi és egyéb érzelmi varázslat, átkok és rontások. Szkeptikusak, csak a kézzelfogható dolgokat hajlandóak elfogadni, ezért nem fogadják el a mágiákat sem.

Vízöntő


Rájuk csak a negatív mágia és a gyógyító hatástalan. Elfogadják a spirituális világot, hisz a varázslatokban, szívesen végzi saját maga is. Az erős akaratuk óvja meg őket a rossz mágiáktól. Ők is hisznek abban, mint a Bakok, hogy a betegségek a fejben dőlnek el, ezért a varázslatnak itt nincs helye.

Halak


A Halakra a pénz és a sikermágia hatástalan. Mégpedig azért, mert ezzel a két dologgal nagyon nem szeretnek foglalkozni. Őket a spiritusz, az álmok és a saját elképzelt világuk érdekli. Ami nem tartozik ebbe a témakörbe az kívül esik a látókörükön.
Hirdetés

Legújabb cikkek az Oggi.hu oldalon

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismert

10 érdekesség a világból, ami sokak számára nem ismertMár nagyon régóta kutatja az emberiség a bolygónkat, amin élünk, de még mindig vannak rejtett és felfedezetlen csodák. A Fotelutazo.hu most 10 olyan tényt gyűjtött össze, amit az iskolai tankönyvenyvekben közel sem biztos, hogy megtalálunk.

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és Portó

Utazás Portugáliában - Faro, Sintra, Lisszabon és PortóHelyezkedj el kényelmesen a fotelben és utazzunk együtt Portugáliába a gyönyörű képek segítségével. A képeket egy osztrák fotós hölgy készítette.

Bali, ahogy kevesen ismerik

Bali, ahogy kevesen ismerikA Fotelutazóknak biztosan nem jutna eszébe, hogy ha el is jutna Balira, ne a tengerparton süttesse a hasát. A képeken egy sokak számára ismeretlen világot ismerhetünk meg.